Kombi prevoz robe iz Beča

Kao što već znate najpovoljnije cijene usluga, profesionalnog i brzog transporta, dugogodišnje iskustvo i uspješni prevozi robe i stvari Vam nudimo kao i to da vam stojimo na raspologanju 24h, Vaše je samo da nas pozovete i opustite jer mi pristižemo u pomoć.
Potrebna nam je vaša adresa stanovanja, adresa na koju želite da se roba isporuči.
Garantujemo za sigurnost stvari i da će stići tamo gdje treba da dođu, takođe i to da ne brinete oko oštećenja Vaših stvari jer sve vrlo pažljivo pakujemo i sređujemo tako da oštećenja sigurno neće biti, kakve uzmemo stvari takve iste Vam i dovozimo.
Da napomenemo da je kombi prevoz postao jako popularan a samim tim i sigurniji jer ovo teretno vozilo može da se zavuče i prođe tamo gdje veliki kamioni ne mogu, selidbe su postale učestale a i naručivanje stvari iz drugih zemalja tako da je kombi prevoz idealan prevoz za vaše stvari sa sve garancijom.

Za kombi prevoz robe iz Beča potrebno je :
– Adresa polazne tačke
– Adresa završne tačke
– Opis robe ( težina, visina, širina )
– Određivanje cijene uz dogovor u zavisnosti od robe

OBAVEZNO JE DA NAVEDETE VRSTU ROBE!

Naš kontakt broj :
061 / 603 – 941 ( Viber, WhatsApp )
066 / 732 – 442 ( Viber, WhatsApp )

Beč je glavni grad Austrije, kao takav i najveći je što znači da su učestale i gužve gdje vam naš tim pruža brzu i efikasnu uslugu, prije svega profesionalnu baš iz tih razloga.
Udaljenost između Sarajeva i Beča je 775 kilometara, takva kilometraža bi zahtijevala nekih 8 do 9 sati vožnje, dok naprimjer iz Rebuplike Srpske ( Banjaluka, Doboj…) bi trebalo nešto više bez pravljenja pauza u toku vožnje.
Najkraći put iz glavnog grada BiH Sarajeva je kada krenemo autoputem prema Zenici, gdje prolazimo i Doboj i isključujemo se prema granici sa Hrvatskom tu prelazimo granični prelaz Slavonski Brod i idemo prema Zagrebu, od Zagreba prema Zaprešiću. Zatim stižemo u Sloveniju prolazimo Ptuju i Maribor i uskoro slijedi ulazak u Austriju.
Postoji i drugi način, kroz Modriču pa do Hrvatske, gdje prođemo Đakovo, Osijek i uđemo u Mađarsku i idemo sve do Budimpešte i vozimo do Austrije i Beča.
Prevoz vršimo vozilima zadnje klase, nudimo profesionalnu uslugu i profesionalne vozače sa svim potrebnim licencama za transport.

KARTA BEČA