Kombi prevoz robe iz Minhena

Po čemu se mi to izdvajamo od drugih :
– Brzina
– Profesionalnost
– 24-časovna Online podrška gdje možete da pozovete i da trenutno znate gdje se nalazi roba i za koliko stiže!
– Povoljnost ( cijena po dogovoru pristupačna za sve )

Obavezno je :
1. Opis i vrsta robe
2. Težina, visina, širina robe
3. Lokacija za utovar i istovar robe

Uz sve ovo dobijate sigurnost i garanciju za vašu robu, gdje i sami Vi možete da putujete sa nama, kombi novije generacije pruža užitak u vožnji, efikasno putovanje i ljubaznost naših vozača koji su edukovani i poznaju veliku većinu gradova te pružaju i Vama i Vašim stvarima siguran put.
Cijena prevoza zavisi od robe i naravno uz dogovor nas i naših klijenata.

Vršimo kombi prevoz robe iz Minhena, ili obratno uz profesionalnu uslugu jedno takvo putovanje trajalo bi bez velikih gužvi negdje oko 9 sati vožnje npr. do BiH, u grad Doboj (Republika Srpska), takođe vršimo usluge istovara ili utovara stvari na još mnogo mjesta, Banjaluka, Jelah, Tešanj, Modriča, Derventa, Brod, Gračanica i mnoga druga mjesta.
Putovati se može preko Mađarske i Austrije, što znaći Horgoš, Budimpešta, Beč, Linc, Pasau, Degendorf i Minhen, samim tim to je najpraktičnija i najbrža ruta samim tim i jeftinija.

Vaše je samo da nas kontaktirate na broj :
061 / 603 – 941 ( Viber, WhatsApp )
066 / 732 – 442 ( Viber, WhatsApp )


Učestalim putovanjima pored Minhena obišli smo i radili u još gradova u Njemačkoj kao što su Frankfurt, Regenzburg, Stuttgart, Berlin, Hamburg, Dizeldorf, Dortmund, Koln, Lajpcig i jos mnogo mjesta gdje smo odradili profesionalno naš dio posla i uspješno sklopili dogovor sa našom mušterijom.