Prevoz robe iz Švajcarske u Bosnu i Hercegovinu

Nudimo kvalitetnu uslugu profesionalnog transporta robe, stvari, odvoz i dovoz namještaja i ostalog po dogovoru i želji klijenta na relaciji Švajcarska – Bosna i Hercegovina.

Garantujemo za sigurnost robe, brz i profesionalan transport na odabranu lokaciju.
Kombi novije generacije pruža brz transport, a sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate na broj telefona koji će da stoji u opisu teksta, te pošaljete podatke o robi, preciznije : Koja je roba u pitanju? Veličina robe? Težina robe? i Obavezna lokacija za utovar i istovar te iste robe!
Po potrebi klijenta ako je neophodno pronalazimo alternativne rute za brži i sigurniji prevoz robe.

Duži period se bavimo ovim poslom i samim tim smo stekli dosta klijenata, ljudi od povjerenja u naš transport. Od Švajcarske do Milana, Slovenije i Hrvatske pa sve do Bosne, što znači da naručena roba iz Švajcarske stiže u Vaše ruke dan ili dva nakon poručivanja željene robe.

Teretno vozilo kombi nema ograničenje za kretanje kroz grad što znači da se lako i sigurno probija kroz velike gužve u većim gradovima kao što su Ženeva, Basel, Bern i mnogi drugi veći gradovi..
Kombi prevoz je sve češći iz razloga što je pogodan za prilazak mjestima gdje kamioni ne bi mogli da priđu.

Zbog velike udaljenosti Bosne i Hercegovine i Švajcarske koja iznosi 1.298 km, naš transport će Vam olakšati prevoz robe, naravno uz dogovor i što je najbitnije dobru i povoljnu cijenu jer mi mislimo na svoje klijente!

Za dobar dogovor i više informacija :
Kontakt ( Viber ili Whatapp )
+387 66 162 418
Slaviša Starčević